Een van de meest vreemde onderdelen van het UFO-fenomeen; geclaimde ontvoeringen door aliens. Als er iets is dat opvalt binnen dit gebied is dat serieuze onderzoekers zijn aangetrokken door dit fenomeen, omdat de vele ontvoeringsverhalen zoveel overeenkomsten vertonen. Bij dromen, leugens of hallucinaties zal er een veel grotere verscheidenheid ontstaan in ontvoeringsverhalen, maar vreemd genoeg is er een grote homogeniteit binnen het hele pakket van ontvoeringscases.

 

Sommige mensen zullen zeggen dat dit komt omdat de vliegende schotels en typische grey aliens onderdeel zijn van onze cultuur en daarom een prominente plaats hebben in ons onderbewustzijn. Als dat zo zou zijn, dan vraag ik me af waarom we niet heel veel ontvoeringsverhalen hebben van Klingons of Vulcans uit Star Trek of Jabba the Hut-achtige wezens of de Wookies uit Star Wars. En waarom zijn de gerapporteerde schepen geen X-wing fighters zoals die uit Star Wars of Enterprise-achtige schepen uit Star Trek.

 

Een reden voor het ontvoeren van mensen zou wetenschappelijk onderzoek kunnen zijn. De simpelste vergelijking is die van het "ontvoeren" van dieren door mensen voor wetenschappelijk onderzoek. Mensen "ontvoeren" leeuwen, tijgers, haaien, olifanten enz. om hun bloed af te nemen, om een zender aan te brengen of de dieren worden ergens anders uitgezet of ze worden van dierentuin naar dierentuin gebracht om mee te doen aan een voortplantingsprogramma. Dus hoe raar het idee ook mag zijn van alien abductions, wij doen dit zelf ook met andere levensvormen op onze eigen planeet. En wanneer wij zelf tussen de sterren zouden kunnen reizen, dan zouden wij dit soort onderzoek ook doen met wezens van andere planeten.

 

Of de verhalen van abductees geloofwaardig zijn dat mag u zelf beoordelen door het kijken van de docu's die hieronder vermeld staan. Nog verder naar beneden worden alien implantaten bij mensen behandeld.

 

Dan het meest intrigerende aspect van de abductions; implantaten gevonden bij mensen. Dr. Roger Leir is een arts die een aantal van deze implantaten heeft verwijderd en vervolgens heeft laten onderzoeken door Los Alamos National Labs, New Mexico Technical Institute, the University of Toronto en de York University. Geen van deze laboratoria kon zeggen wat de implantaten waren, maar door gebruik te maken van bepaalde onderzoekstechnieken heeft men kunnen achterhalen dat de implantaten gemaakt zijn van koolstofnanobuisjes en materialen die niet afkomstig zijn van aarde. Ook zenden sommige implanten een deepspace radiofrequentie uit.

 

Meer informatie in de filmpjes hieronder. Eerst zijn er hier een aantal kortere filmpjes te zien, maar de meest interessante staat helemaal onderaan. Het onderste filmpje is een gehele documentaire en hierin zijn de verwijderingsprocedures te volgen van begin tot eind. Door dit alles te bekijken wordt het hele verhaal een stuk geloofwaardiger. Erg intrigerend allemaal!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Skywalker
10 jaar geleden

Hallo Laura,

Het is inderdaad wat lastig om iets te vinden online. Bij deze persoon vind ik alien abductions als optie voor de regressietherapie:

https://sites.google.com/site/samskarahermine/de-sessie

Zij zit in Deventer en Apeldoorn. Als dat te ver uit jouw buurt is, kun je misschien een email sturen om te vragen of zij iemand kent bij jou in de buurt.

laura
10 jaar geleden

@skywalker

Heb jij enig idee onder welke naam of iets ik kan googelen want ik vind niets alleen verhalen.

Skywalker
10 jaar geleden

@Laura:

Er zijn hypnosetherapeuten die je kunnen helpen bij het herinneren van een specifieke ervaring. Ook in NL zijn er hypnosetherapeuten die ervaring hebben met alien abductions.

Of er eentje bij jou in de buurt zit, daarvoor zul je even moeten googelen.

laura
10 jaar geleden

@skywalker
Ik lees dat je onder hypnose dingen kan herinneren. Als je dan onder hypnose gaat zie je het dan gelijk? Ik weet niet wat ik ervan kan verwachten en zou graag onder hypnose willen om erachter te komen.

laura
10 jaar geleden

Complimenten voor deze website. Ik denk dat je veel mensen duidelijkheid hebt gegeven. Zelf weet ik ook veel van deze dingen ik verdiep mijzelf er dagelijks in, schaam me er niet voor en kom er ook voor uit dat ik in aliens geloof ik heb zelf ook wat meegemaakt, ben gelukkig nog nooit ontvoerd haha.

Peter S
11 jaar geleden

Ontvoeringen door aliens worden pas onder hypnose herinnerd. Dat maakt de verhalen niet echt geloofwaardig.

http://www.skepsis.nl/abduct.html

peter
11 jaar geleden

http://www.youtube.com/watch?v=Dv1a21GwIBY
Deze man is een gerespecteerde onderzoeker die veel heeft meegemaakt, persoonlijk en veel getuigenissen.
Hier meer;
http://www.youtube.com/watch?v=Dv1a21GwIBY