Op deze pagina probeer ik het meest interessante materiaal te verzamelen van UFO's en aliens in de publiciteit. Veel mensen denken dat het UFO-fenomeen niet serieus genomen wordt omdat ze er vrijwel niets over zien op tv. Dat is deels zo en volgens historicus en UFO-onderzoeker Richard Dolan komt dat omdat de nieuwswereld heel sterk wordt beïnvloed door de veiligheidsdiensten. De informatie binnen de nieuwswereld komt op bepaalde plekken samen op knooppunten en hier op deze punten zouden de veiligheidsdiensten de informatiestroom naar het publiek beïnvloeden.

 

Toch zijn er veel lokale nieuwsprogramma's die aandacht besteden aan sightings bij hen in de regio. Op youtube zijn veel van deze nieuwsitems te vinden. Een uitzondering op het lokale UFO-nieuws zijn de Larry King Live shows over UFO's. Dit zijn zo ongeveer de best bekeken shows van Larry King ooit en ze hebben een redelijk serieuze toon. Het lijkt trouwens wel zo te zijn dat de grotere nieuwszenders in de VS de laatste tijd steeds meer aandacht lijken te besteden aan dit onderwerp. Op CNN en FOX komen tegenwoordig regelmatig items voorbij hierover.

 

De Larry King Live shows over UFO's zijn erg vermakelijk om te kijken. Er komen ook skeptici aan het woord en er vinden af en toe leuke discussies plaats. Zeker de moeite waard!

 

Deze volgende sighting is een vrij overtuigende als je de piloot hoort praten. Hij komt erg serieus over en ook enigszins angstig wanneer hij praat over de enorme vliegende schotel die hij zag hangen in de lucht.

 

In de documentaire "I Know What I Saw" (die ook op deze site te vinden is) kun je ook een interview zien met de passagiers van dit zelfde vliegtuig en zij bevestigen wat de piloot zegt. De sighting wordt behandeld in de docu vanaf 57 minuten en 45 seconden  --> Link naar "I Know What I Saw" 

 

Hieronder zijn de losse nieuwsitems te vinden:

 

Hieronder enkele serieuze nieuwsitems over aliens en UFO's door de grotere Amerikaanse nieuwszenders. Dit is maar een kleine greep uit de redelijke hoeveelheid van dit soort items. Helaas hoor je hier op de Nederlandse t.v. vrijwel niets over.

 

De volgende youtubefilm is een compilatie van veel recente nieuwsitems over sightings. Er zitten wat andere korte controversiële items in over beweringen van aliens die ons al in de oudheid bezochten, maar de compilatie is vrij goed en zeker interessant:

 

Ik kwam laatst een aantal lezingen tegen van de Global Competitiveness Forum (GCF) in Saudi Arabie. Dit is een korte omschrijving van het GCF:

Five years ago, the Global Competitiveness Forum started as a gathering of ICT experts, which included Bill Gates, discussing how ICT enables competitiveness. For the next three years, the GCF grew through the financial crisis to tackle the world’s most important competitiveness issues. The 5th Global Competitiveness Forum will continue building on the success of previous years, with the goal of being one of the year’s most important conferences.

The Global Competitiveness Forum (GCF), the only event of its kind, is an annual meeting of global business leaders, international political leaders, and selected intellectuals and journalists brought together to create a dialogue with respect to the positive impact organizational and national competitiveness can have on local, regional and global economic and social development.

http://www.gcf.org.sa/en/

Op dit forum spreken experts op allerlei uiteenlopende gebieden. Onder andere Bill Clinton heeft hier gesproken, naast een heleboel hooggeplaatste mensen uit de zakenwereld. Dit jaar was er ook een conferentie met als onderwerp:

Contact: Learning from Outer Space

Wat opvalt is dat er op deze serieuze conferentie gewoon openlijk wordt gesproken over UFO's als zijnde geavanceerde buitenaardse technologieën. Als eerste kwam ik de korte presentatie van Michio Kaku tegen, een vooraanstaand en gerespecteerd wetenschapper:

 

Maar vervolgens was ik zeer verbaasd om Stanton Friedman, Nick Pope en Jacques Vallee te zien. Dit zijn mensen die zich heel erg bezighouden met de wereld van UFO's. Is het mogen spreken van deze mensen op zo'n serieus openbaar forum een teken dat steeds meer mensen de mogelijkheid van buitenaardse bezoekers op aarde serieus nemen? De lezingen duren 10 minuten of minder en zijn erg interessant om te kijken:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Skywalker
9 jaar geleden

@Mizar:

Ik ben het helemaal met je eens. Greer heeft heel veel goeds gedaan voor het hele UFO-gebeuren, maar dat wat jij zegt is inderdaad erg vreemd van hem.

Persoonlijk vind ik Richard Dolan de beste onderzoeker op dit moment.

Mizar
9 jaar geleden

Wat ik niet snap van Steven Greer is hoe hij zomaar kan beweren dat alle aliens het beste met ons voor hebben en dat alle onvrijwillige ontvoeringen gedaan zouden worden door het leger. Ik vind dat echt ongebrijpelijk en extreem naief van hem. Als hij daar nu duidelijk bewijs voor had dan kon ik het nog begrijpen, maar nee volgens hem hebben alle aliens die hun thuisplaneet hebben verlaten de universele vrede bereikt en zijn daarom niet in staat tot iets kwaadaardigs... sorry hoor maar dat soort utopische fantasieen lijken mij onverstandig en het kan zelfs gevaarlijk zijn.

Denk niet dat hij een oplichter is maar hij is in ieder geval niet bepaald objectief. Richard Dolan is een stuk beter wat dat betreft.

Skywalker
10 jaar geleden

@Gustav:

Ik heb een zeer interessant interview met Greer genoemd onder het kopje "De Cover-up".

Ik weet soms niet zo goed wat ik van hem moet denken. Sommigen zeggen dat hij een oplichter is, maar dat gevoel heb ik niet bij hem. Hij is denk ik een stuk verder dan de meesten met dit hele alien-gebeuren en daarom komt hij misschien wat vreemd over af en toe. Ik kan hem niet altijd goed peilen.

gustav
10 jaar geleden

beste skywalker, ik mis dr. steven greer in dit topic! wat zijn je bevindingen over hem als ik mag weten?

Maak jouw eigen website met JouwWeb