In 2001 werd voor de eerste keer een persconferentie van de Disclosure Project georganiseerd, geholpen door de National Press Club. De Disclosure Project is een grote groep van ongeveer 400 klokkenluiders die hoge posities hebben bekleed in bijvoorbeeld het leger en de inlichtingendiensten. De groep bestaat uit generaals, kolonels, sergeanten, luitenanten, commandanten, astronauten, gevechtspiloten, commerciele piloten, radarpersoneel, ex-ministers, ex-CIA, luchtvaartverkeersleiders enz. 

 

Op basis van hun (hoge) functies en jaren ervaring in disciplines waarbij je zou verwachten dat zij als eerste in aanraking zouden komen met aliens wanneer we daadwerkelijk bezocht zouden worden, zijn deze getuigen in mijn ogen behoorlijk tot zeer geloofwaardig. Ook de manier waarop velen van hen hun verhaal doen, heeft mij doen nadenken. De ernst op de gezichten is duidelijk waar te nemen en bij een enkeling ook de angst. Mochten deze mensen liegen dan zijn het erg goeie acteurs. Maar vraag je af wat voor baat deze mensen erbij hebben om te liegen. Door naar voren te komen met hun verhaal stellen ze zich uiterst kwetsbaar op. Ze zetten hun sociale leven op het spel, en ook dat van hun familie, door de automatische ridiculisatie die hoort bij het alien/UFO onderwerp. Zijn deze mensen gewoon dom en misleid of weten ze meer dan jij en ik en zijn ze zo dapper om hun verhaal te vertellen aan de rest van de wereld?

 

Dit is de 2 uur durende uitzending uit 2001 van de Disclosure Project:

 

 

Ook in 2010 is er een persconferentie gehouden:

 

Naast deze persconferenties is er ook nog de DVD met 4 uur aan interviews waarbij men nog veel dieper op de materie ingaat. Hierbij krijg je een nog beter beeld van de situatie en ook een beter gevoel voor de mensen die verklaringen afleggen. Met name als je ze gedetailleerd hoort praten over hoe geheime projecten precies worden gerund, dan krijg ik in ieder geval het gevoel dat deze mensen daadwerkelijk de waarheid vertellen.

 

 

Gerenommeerd en alom gerespecteerd wetenschapper Michio Kaku zegt over de verklaringen van de vele geloofwaardige getuigen:

 "This is as close to the smoking gun that you are going to get."

Om even duidelijk te maken dat Michio Kaku niet de eerste de beste is, hier even wat informatie over hem van wikipedia:

 

Michio Kaku is een theoretisch natuurkundige gespecialiseerd in de snaartheorie. Hij is een popularisator van de wetenschap, gastheer van 2 radioprogramma's en een auteur. Kaku studeerde cum laude af aan Harvard-universiteit. Kaku is momenteel hoogleraar in de theoretische natuurkunde. Nu is hij bezig met het definiëren van de "Theorie van alles", die beoogt de vier fundamentele krachten van het universum te verenigen; de sterke kernkracht, de zwakke kernkracht, de zwaartekracht en het elektromagnetisme.

Kaku publiceerde 170 artikelen in tijdschriften met betrekking tot onderwerpen zoals snarentheorie, supergravitatie, supersymmetrie en natuurkunde. Hij is ook auteur van een aantal populair-wetenschappelijke boeken: Visions, Hyperspace, Einstein Kosmos en Parallel Worlds, en co-auteur van Beyond Einstein met Jennifer Thompson. Hyperspace is een bestseller en werd uitgeroepen tot een van de beste wetenschappelijke boeken van het jaar door zowel de New York Times en de Washington Post.

 

En hieronder nog een radio-interview door Michio Kaku met de schrijver van een bekend UFO boek waarin hooggeplaatste officieren worden geinterviewd over hun ervaringen met UFO's. Dit boek is te vinden links in het menu onder het kopje "Boeken". Wat mooi is aan dit interview is dat Kaku heel duidelijk is over de 5% van de UFO sightings die werkelijk onverklaarbaar zijn. Kaku laat duidelijk blijken dat hij niet blij is met de houding van veel debunkers.

 

Neem bijvoorbeeld Neil Degrasse Tyson, een bekende wetenschapper, die doet alsof het UFO-fenomeen alleen maar bestaat uit "lichtjes in de lucht". Kaku maakt duidelijk dat we bij de 5% onverklaarbare UFO-sightings het over meer hebben dan alleen maar lichtjes in de lucht. Deze "lichtjes" vertonen namelijk karakteristieken zoals uit stilstand met enorme snelheid wegschieten, op hoge snelheid zigzaggen in de lucht en haakse bochten maken in de lucht.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Anunaki
9 jaar geleden

Ik heb zojuist de informatie op uw pagina in grote lijnen doorgelezen. Heb zelf al meerdere documentaires bekeken over dit onderwerp.
Vroeger was ik zelf ook heel "sceptisch" maar na het zien van talloze programma's over de kosmos werd me al vrij duidelijk dat het absoluut niet ondenkbaar is dat er buitenaards leven gedijd buiten de aarde. En vanwege de "drake- formulering" zou de kans op intelligent leven enorm groot zijn Vanuit dat aspect werd mijn interesse voor buitenaards leven gewekt.

Vervolgens zag ik de documentaire reeks "Ancient Aliens" en vond dat ze met veel goede argumenten kwamen voor het bestaan van buitenaards leven. Echter waren er ook veel opmerkingen/argumenten die ik nogal ongeloofwaardig vond. Juist de onwetendheid van het bestaan van intelligent leven en het bezoeken van onze planeet is wat het voor mij interessant maakt.

Vanavond heb ik wat meer tijd en zal ik een aantal van de videofragmenten gaan bekijken. Bedankt voor deze interessante website.

Ik krijg het idee dat u mijn perspectief deelt en heb me dan ook enorm vermaakt op deze pagina.

Skywalker
10 jaar geleden

@Goran:

Alles wat ik "heb" over UFO's en aliens komt van het internet en uit een aantal boeken.

Alles wat belangrijk is in mijn ogen, wordt op deze website vermeld. Ik heb verder niks om op te sturen.

goran barzani
10 jaar geleden

hallo
hallo ales wat u over ufos en aliens hebt stur mij ik betalhet dank u wel

Skywalker
10 jaar geleden

De Jeruzalem UFO is inderdaad een hele interessante sighting Johnny. En dan met name omdat hij uit meerdere hoeken zou zijn gefilmd.

Johnny
10 jaar geleden

Hetgeen waardoor ik ben gaan geloven is 1 enkele UFO sighting. Er zijn 5 verschillende filmpjes van gemaakt uit 5 verschillende hoeken van 5 verschillende afstanden.
1 ervan is duidelijk nep, maar de andere 4 kunnen gewoon niet nep zijn . Ik geloof dat het in dit filmpje om iets buitenaards gaat omdat het object VEEL te snel accelereert van 0 naar afschuwelijk snel. Iets dat door mensen zou zijn gemaakt zou in zo'n versnelling uit elkaar spatten. See for yourself.

https://www.youtube.com/watch?v=i3h-F0lars4

steenhouwer stefan
10 jaar geleden

mij moeten ze niet overtuigen , wist dit al sinds men jeugd gewoon innerlijk en de laatste 5 jaar heb ik openlijk contact met verschillende wezens , lang verhaal om te vertellen , maar het is een feit dat deze realiteit is . waarom mensen er zo moeilijk over doen om dit te aanvaarden , is gewoon uit onwetendheid .

Eduard Dijkstra
12 jaar geleden

Ik ben een groot fan van dr. Michio Kaku, en ben ervan overtuigd dat zijn natuurkundige theorien kloppen.