Er schijnt redelijk wat wetenschappelijk bewijs te zijn, onder andere in de vorm van radartapes, radio-activiteitsmetingen van veronderstelde landingsplaatsen, afdrukken van landingspoten op landingsplekken, vreemde beschadigingen aan bomen op de landingsplekken en het plotselinge afsterven van grondbegroeiing in een cirkelvorm op landingsplekken.

 

Van dit alles heb ik nog niet zo snel iets korts en overzichtelijks kunnen vinden dat ik hier kan plaatsen, maar de wetenschappelijke onderzoeken waarin dit is terug te vinden worden wel besproken in de documentaires die te vinden zijn via deze site. Ook onderzoeker Stanton Friedman praat vaak in zijn lezingen over deze onderzoeken. Mocht je deze onderzoeken zelf willen doorlezen, zoek dan onder andere op Project Bluebook Special Report Number 14 of het Cometa Report

 

Bij dit onderdeel van de site link ik wat filmpjes door met een meer grondige wetenschappelijke analyse van een bepaald onderdeel van het UFO fenomeen.

 

Om te beginnen wil ik iedereen er op wijzen dat NASA vorig jaar heeft aangekondigd te beginnen met de eerste testen omtrent een nieuwe warpdrive-theorie. Deze theorie zegt dat we 10 keer sneller kunnen reizen dan het licht. Hier een kort nieuwsitem over deze aankondiging van NASA:

 

 

En hier een lezing van een uur over de eerste testen van de warpdrive-theorie, die zijn uitgevoerd door de NASA:

 

Tijdens de Space Shuttle missies van NASA zijn ook veel videobeelden gemaakt. Veel van deze videobeelden bevatten vreemde objecten die in beeld komen. NASA probeert dit allemaal te verklaren met ruimteafval, meteorieten en ijskristallen. In de volgende lezing worden de NASA video's op een wetenschappelijke manier geanalyseerd. Hieruit blijkt wel dat het erg onwaarschijnljik is of zelfs onmogelijk dat het gaat om ruimteafval, meteorieten en ijskristallen. De lezing lijkt in eerste instantie misschien wat saai, maar met wat simpele middelbare school natuurkunde, kun je tot zeer interessante conclusies komen met betrekking tot de NASA video's. 

De beschrijving:

"This is the deepest investigation and dialog ever made about some breakthrough footage that was filmed by NASA. This footage records high numbers of disc shaped objects, ambiguously classified, and until now, unidentifiable as any known phenomenon."

Vanaf het tweede filmpje van Episode I wordt het echt heel interessant. In het begin is de lage kwaliteit misschien wat vervelend, maar dit went snel. Hieronder staan twee filmpjes gelinkt. Het eerste filmpje is het eerste deel van reeks 1 en het tweede filmpje is het eerste deel van reeks 2.

 

Het Hessdalen fenomeen wordt ook behandeld onder het kopje Belangrijke Cases. Klik hier om naar dit onderdeel van de site toe te gaan:

 

Belangrijke Cases

 

Ik zal hier nogmaals een deel van de informatie van dat deel van de site plaatsen voor de mensen die dat deel van de site nog niet hebben gezien. De informatie hier en bij dat onderdeel van site is nagenoeg hetzelfde. Er zijn bij het onderdeel  "Belangrijke Cases" nog wat interessante filmpjes te vinden die hier niet staan.

 

Doordat er al decennialang allerlei vreemde lichten worden gezien boven Hessdalen in Noorwegen en bewoners zeggen dat ze vliegende schotels hebben gezien, heeft men besloten een UFO observatory neer te zetten. Deze heeft onder andere de onderstaande foto. De sluitertijd is 30 sec en ook het lichtspectrum is geanalyseerd. Zoals je ziet is deze erg "schoon", wat aangeeft dat er geen verbranding van gassen plaatsvindt. De wetenschappers denken dat het een soort van plasma is dat wordt vastgehouden door een magnetisch veld.

 

Door deze bevindingen trok het fenomeen serieuze aandacht en is er een conferentie gehouden die serieuze wetenschappers van over de hele wereld trok. Men besloot om een meer professionele observatory neer te zetten en het onderzoek samen te doen met een Noorse universiteit en Italiaanse SETI wetenschappers. In het vervolg zou men geavanceerde apparatuur gaan gebruiken om het fenomeen te onderzoeken, waaronder ook bijvoorbeeld een radar. Dit heeft onder andere geleid tot de foto die hierboven staat. In de docu hieronder zul je een onderzoeker van de Noorse universiteit horen praten over de foto, wat het onwaarschijnlijk maakt dat de foto een hoax is, lijkt mij. Het fenomeen is ook op radar waargenomen wat ook bevestigd wordt door de wetenschappers.


Voor mensen die erg sceptisch zijn over de geloofwaardigheid van het UFO fenomeen en de UFO onderzoekers, ik stel voor dat jullie de onderstaande docu vooral kijken. Hij duurt 50 min en is het beste wetenschappelijke bewijs dat er solide objecten in de lucht zijn die worden aangedreven door een soort van plasma. De wetenschappers in de docu nemen het woord UFO niet in de mond, maar blijven praten over een wetenschappelijk bevestigd fenomeen. Maar als je de sightings van de lokale bevolking koppelt aan de bevindingen van dit wetenschappelijke onderzoek, is het niet raar om aan te nemen dat het hier gaat om vliegende schotels.

Hier is de website van het project Hessdalen bij de Noorse universiteit:
http://www.hessdalen.org/pictures/description.shtml

De bevindingen die tot nu toe volgen uit het wetenschappelijke onderzoek:

  • The phenomenon is identified as a bright flying object with special characteristics making it unique to science.
  • The phenomenon is more complex and diverse than expected, indicating more than 1 single kind of phenomenon.
  • The phenomenon is sometimes made up of separate units that may depart and fly away.
  • The speed varies from still to 8km per second.
  • The phenomenon changes course in speeds indicating no mass by physical means.
  • The phenomenon seems to be able to take on pieces of plasma or energy from the ground whilst passing by.
  • The phenomenon seems to radiate energy due to the light and frequency change of colour.
  • Many interesting spectra in the optical and radio frequency range have been detected but more data is needed to draw proper conclusions.
  • These scientific data are quite sensational! We are dealing with a real existing phenomenon which can be observed even though this is difficult.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Adam
4 jaar geleden

Even een correctie ,het is geen lenghtdistraction,maar lenghtcontraction

Peter

Peter Adam
4 jaar geleden

De polemiek tussen Skywalker en Jacob. Jacob, Einstein beweerde dat binnen ruimte/tijd!!!!! t niets sneller kan dan het licht.De ruimte zelf wel (big bang inflation) Alcubierri heeft dat als zijn berekeningsbasis genomen. Ik ga nu niet uitwijden over dit onderwerp,maar ik zou jou Jacob eens aanraden de volgende onderwerpen te onderzoeken : inflation,length distraction,time dilation. Dan kan je als je toch bezig bent quantum entaglement en quantum fluctuation meenemen.Vooral entanglement laat zien dat er
een fenomeen is (informatie)dat oneindig veel sneller is dan de lichtsnelheid.Einstein zelf wilde dit niet geloven.Dit betekent niet dat we straks met een ruimtevaartuig sneller dan het licht kunnen,want zoals Alcubierri beweerde moeten we daarvoor in de ruimte een zgn bubble vormen,waarbinnen een ruimteschip geplaats kan worden.
Echter hiervoor is onzettend veel energie nodig! Zoals hij zei
exotische energie ( darkenergy ?) nodig en daar zijn we totaal nog niet toe instaat.Ander probleem is dat een astronaut midden in het toestel nooit de voorkant kan bereiken,want die wordt net als het hele toestel door de ruimtebubble sneller meegenomen dan het licht en nog een paar andere problemen.Maar deze Mexicaanse weten -
schapper heeft wel zijn nek uitgestoken,zodanig dat NASA iinderdaad op kleine schaal in het laboratorium aan het rommelen is geslagen.

Peter

email: peterlawadam@gmail.com

Remco
6 jaar geleden

Niets kan sneller dan het licht reizen als het object zelf momentum heeft. Tegen de tijd dat het de lichtsnelheid bereikt heeft is het zo zwaar dat het onmogelijk is de snelheid van licht te evenaren.
Gamechanger is als het object zelf niet beweegt of als in dit geval het ruimteschip geen momentum heeft maar de ruimte relatief om zich heen beweegt. Dus niet de goudvis die zwemt in het aquarium maar het aquarium dat om de goudvis beweegt.
Het object zal dan hoeken van 90 graden en full stops kunnen maken (hee waar kennen we dat van) zonder dat de organismen tot pulp worden vermalen. Aangezien het object of schip zelf niet versnelt wordt het ook niet zwaarder. Kortom zo zou je in theorie sneller dan het licht kunnen reizen. Maar dat houdt automatisch in dat er ook in de tijd gereisd wordt. Veel UFO cases gaan vergezeld van vreemde tijdsbeleving (Ariel school case) In veel cases wordt er ook gesproken over aliens die in slow motion bewegen. Kortom de hypothese van het bewegen van de ruimte om je ruimteschip heen is een zeer plausibele verklaring voor wat wij waarnenen. In een heelal waarvan men steeds meer overtuigd raakt dat het een informatiestructuur heeft (Erik Verkinde/Gerard 't Hooft) is het niet ondenkbaar dat het geheim van warp motor ligt in het manipuleren van de informatielaag die het heelal aanstuurt. Het was Verlinde die zijn theorie opperde dat zelfs zwaartekracht energent voortvloeit vanuit het verplaatsen van informatie. Zijn verklaring voor het ontbreken van donkere materie.

Waterfront
8 jaar geleden

Als toevoeging op de 2e video (Faster than Light: Warp Drive - SpaceVision 2013):

Zoals te zien in deze video ontwerpt de nederlander Mark Rademaker Sterrenschepen (of StarShips) voor NASA als toekomstige vervanging voor ruimtevaartuigen zoals te zien in deze video.
Ook heeft hij aan films meegewerkt zoals StarTrek voor het ontwerpen van ruimteschepen.

Zijn werk, en een heleboel (over deze ingewikkelde, maar erg mooie) ontwerpen kan je terugvinden op :

https://www.flickr.com/photos/yard2380
(kijk hierbij ook zeker naar de albums !!)

https://www.youtube.com/user/XCV330
http://www.twitch.tv/yard2380
https://twitter.com/yard2380

Skywalker
9 jaar geleden

Jakob,

Je doet weer hetzelfde als voorheen. Je gooit je uitgesproken mening hier neer zonder je eerst te informeren. Ik plaats hier niet voor niets informatie op deze website.

Het tweede filmpje op deze website is een lange lezing van Sonny White van Nasa waarin hij de aangepaste warpdrive-theorie van Alcubierre behandeld.

Hij en zijn team bij Nasa zijn bezig met preliminaire testen van deze theorie. En het zijn zijn woorden dat de nieuwe warpdrive-theorie plausibel is. Dat zijn niet mijn woorden.

Hij zegt verder ook dat plausibel nog niet betekent dat het uiteindelijk ook haalbaar is. Hij is dus verder heel realistisch en genuanceerd.

Dus je kunt spreken over sprookjesverhalen, maar als je nou eens die lezing gaat kijken, dan zul je zien dat het klopt wat ik zeg, nl. sneller dan het licht reizen wordt momenteel niet uitgesloten door in ieder geval een deel van de wetenschappelijke gemeenschap.

En dat men bij Cern druk bezig is de lichtsnelheid te overschrijden slaat ook nergens op. Ze sturen deeltjes snel rond in een versneller en laten de deeltjes botsen om zo tot nieuwe ontdekkingen te komen.

En ik persoonlijk beweer helemaal niets, ik praat alleen maar Nasa onderzoeker Sonny White na. Het eerste filmpje van deze pagina is maar een paar minuten lang en blijkbaar heb je niet eens de moeite genomen om dat te kijken. Het is deze Nasa onderzoeker die zegt dat met de aangepaste warpdrive theorie, je tien keer sneller dan het licht kunt reizen.

En nogmaals, hij zegt dat de theorie plausibel is maar beweert nergens dat het uiteindelijk ook zeker uitvoerbaar is. Dat moet uiteraard nog blijken.

En dat je persoonlijk wordt in je reactie zegt ook wel weer genoeg. Jij bent 1 van die mensen die koste wat kost je bestaande wereldbeeld moet verdedigen. Je komt nogal emotioneel over nl. en als we iets weten van emotionele mensen is dat ze nogal snel doorschieten in een bepaalde richting en alle nuance missen. Iets wat jij nu al een paar keer hebt gedaan in je reacties op deze site.

Nogmaals, als je je gewoon verdiept in de informatie die ik hier geef, dan zou je je toon iets aanpassen.

Jakob
9 jaar geleden

Skywalker,

Jij gaat te veel op in sprookjesverhalen volgens mij. De NASA is momenteel inderdaad bezig met het testen van nieuwe aandrijfstoffen om sneller te reizen dan in het verleden het geval was. Het doel hiervan is om mensen in de toekomst naar Mars te brengen en zo mogelijk weer terug. Ik weet niet of je bekend bent met de relativiteitstheorie van Einstein, maar als blijkt dat er iets is dat sneller dan het licht kan reizen dan staat de wereld op z'n kop. Tot op heden is er nog niet één wetenschapper geweest die de moed heeft gehad om deze theorie van Einstein tegen te spreken, of kon aantonen dat Einstein ongelijk had.
In Cern is men druk bezig met het experimenteren om de lichtsnelheid te evenaren of zelfs te overschrijden, het evenaren lukt aardig. ....en jij durft te beweren dat het mogelijk is om 10 keer sneller dan het licht te gaan ?
Als een hoofdonderzoeker van de NASA beweert dat het mogelijk is om sneller dan het licht reizen zal geen wetenschapper deze persoon serieus nemen.

Jullie geloven in dingen die Star Wars op de tv laat zien, laat de wetenschap eerst maar eens aantonen dat er überhaupt iets sneller dan het licht gaat.
Het zal grote wereldnieuws worden, want weet je wat dat betekent als blijkt dat Einstein er naast zat ?

Ik geef toe, ik ben biochemicus en geen ruimtevaartdeskundige, ik heb dus op genoeg schoolbanken gezeten om te concluderen daar waar jij in wenst te geloven niets met realiteit te maken heeft...........je kijkt te vaak naar Science fiction programma's.

Maar ik begrijp best waarom jij meegaat in dergelijke broodjeaapverhalen, ufo's moeten ook haast wel met dergelijk snelheden reizen....gezien de onmenselijke afstanden !

Conclusie: laat de wetenschap eerst maar eens bewijzen dat er iets sneller dan het licht kan gaan, pas dan kunnen we verder praten....in theorie kan ik ook 100 meter afleggen in 2 seconden !

Skywalker
9 jaar geleden

Jakob, het is de NASA die bezig is met de eerste testen voor een nieuwe theorie om sneller te reizen dan het licht.

Deze nieuwe warpdrive-theorie is gewoon serieuze wetenschap en de hoofdonderzoeker noemt de theorie momenteel plausibel, wat nog niet betekent dat het uiteindelijk ook haalbaar is.

Dat je zegt dat het in theorie niet kan, geeft aan dat jij de schoolbanken weer moet opzoeken. Met wormholes en de (aangepaste) Alcubierre-drive kun je wel sneller dan licht reizen in theorie.

Jakob
9 jaar geleden

Tien keer sneller reizen dan het lichtsnelheid. Moet ik dit serieus nemen ? ik hoop van niet, want dan wordt het voor een hoop ufologen hier op deze site tijd om de schoolbanken weer op te zoeken.

Niets kan sneller dan het licht, zelfs in theorie onmogelijk.....trouwens, laten zou eerst proberen om 10 % van die snelheid te halen, in 10 seconden naar de maan is alvast een grote uitdaging.